Back to All Events

Protreptik – Ved egen kraft – Netværksweekend


Protreptik – Ved egen kraft – Netværksweekend

Dette er et tilbud om en faciliteret netværksweekend om protreptik.

Tilmeldingsfristen udløber i uge 19. Søndag d. 15. maj 2016 er sidste frist, og tilmelding er bindende.

VenligstNiels RoutheE-mail: kontakt@homonoia.dk

http://homonoia.dk/?page_id=87

Netværksmødet afholdes i uge 24 fra fredag den 17 til søndag den 19. juni 2016 i Tolne

Tolne Gjæstgivergaard giver en særlig ramme for protreptik og er beliggende i Vendsyssel, midt i en meget smuk natur. Gjæstgivergaard drives af en tysk amerikansk familie, og som gæst flytter man så at sige ind sammen med familien. Der er derfor ikke tale om et traditionelt hotelophold med mennesker i stramme uniformer og klare positioner mellem gæst og koncept. Er man glad for at bruge sine hænder, må man gerne deltage i madlavning med mere i køkkenet.

Protreptik – Ved egen kraft – Netværksweekend

Dette er et tilbud om en faciliteret netværksweekend om protreptik.

Netværksmødet afholdes i uge 24 fra fredag den 17 til søndag den 19. juni 2016 i Tolne

Tolne Gjæstgivergaard giver en særlig ramme for protreptik og er beliggende i Vendsyssel, midt i en meget smuk natur. Gjæstgivergaard drives af en tysk amerikansk familie, og som gæst flytter man så at sige ind sammen med familien. Der er derfor ikke tale om et traditionelt hotelophold med mennesker i stramme uniformer og klare positioner mellem gæst og koncept. Er man glad for at bruge sine hænder, må man gerne deltage i madlavning med mere i køkkenet.

At lege og skabe sammen med andre, er en passion jeg deler med Janne og Gregory. Derfor gør vi det gerne sammen. Jeg, Gregory og Janne vil bidrage til at gøre dagene betydningsfulde, sjove, spændende og alvorlige. Vi faciliterer dagene for dig, og du kan forvente at møde en ramme og facilitering, som er pirrende og ualmindelig for netværksmøder. der er arrangeret.

Gjæstgivergården er et skabende sted, der udgør et samlingssted for mennesker med forskellig baggrund, nationalitet og livsbaner. Nogenlunde lige så forskellige som de kopper man får kaffe og te i deroppe.

Link: http://tolnegjaestgivergaard.dk/

Det ekstra fine er, at Tolne Gjæstgivergaard har togstation lige ved trappen. Med tog fra København er der små 6 timers togrejse, og derefter max 2 minutters gang – så er man der. Togafgange fra København passer med programmet. (Afrejsetidspunktet fra København er fredag ca. kl. 10 og hjemkomst til København søndag er ca. kl. 16 – køreplanen ændres med mellemrum.)

Der er tale om overnatning på enkeltværelse eller dobbeltværelse med fuld forplejning fra fredag til søndag. Har man lyst til at bo udenfor i eget telt, eller låne et telt, er det også i begrænset omfang muligt.

Vi bliver max 12 personer. Det mener vi er en passende holdstørrelse.

Prisen bliver meget overkommelig. Normalt vil prisen være kr. 4.500, men det er første gang vi laver dette tiltag, så vi har besluttet at prisen denne gang er kr. 3.000 – alt inkluderet.

 

Earlier Event: May 8
Mother's Day Exhibition